Υπηρεσίες / ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΦΡΕΝΑ

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΦΡΕΝΑ

ABS-EBS-ASR-ECAS

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ

RETARDER

ITARDER

ΠΕΤΑΛΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ

Όποιος μεταφέρει επιβάτες έχει τη μέγιστη δυνατή ευθύνη. Για τις εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια με λεωφορεία οι επβραδυντές είναι αναπόσπαστος και αξιόπιστος στάνταρτ εξοπλισμός. Οι επιβραδυντές έχουν μία μακρά ιστορία εφαρμογών σε λεωφορεία.
Οι επιβραδυντές προσφέρουν υψηλή ασφάλεια και ενισχύουν την άνεση στην οδήγηση τόσο για τους επιβάτες όσο και για τον οδηγό. Είναι απλοί και εύκολοι στο χειρισμό και έτσι ο οδηγός μπορεί να συγκεντρωθεί πλήρως στη κίνηση.

Οι επιβραδυντές της Voith που διαθέτουμε στουσ πελάτες μας, παρέχουν μεγάλη ικανότητα φρεναρίσματος, ειδικά εκεί που χρειάζεται περισσότερο - στις υψηλές ταχύτητες με τις οποίες ταξιδεύουν σήμερα τα οχήματα. Οι επιβραδυντές της Voith είναι πραγματικά φρένα παρατεταμένης δράσης, αυξάνουν το επίπεδο ασφάλειας του οχήματος όταν κινείται σε κατηφορικό δρόμο, όταν κινείται στο φιδωτό δρόμο ενός βουνού, στις εθνικές οδούς κατά την εκτέλεση μεταφορών μεγάλων αποστάσεων, ή μέσα στη πόλη με τα πολλά ξεκινήματα και σταματήματα. Το σύστημα πέδησης του οχήματος απαλλάσσεται από όλη αυτή τη ταλαιπωρία.Mercedes-Benz
Actros VR 115H

Atego VR 115H

Axor VR 115H

Volvo
FH12 VR 3250

FH16 VR 3250

FM9 VR 3250

FM12 VR 3250