• Επιλέξτε Γλώσσα :

Eurobrakes
FALSH

Ιστορικό Εταιρίας

Η Εταιρεία EUROBRAKES ιδρύθηκε το 2003 από τον κο ΕΛΙΣΣΑΙΟΠΟΥΛΟ Χ. και τον κο ΦΟΥΚΑ Κ. Οι δύο επαγγελματίες με εμπειρία στον χώρο από το 1987 ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί με το προσωπικό, που αποτελείται από αξιόλογους τεχνίτες, εξυπηρετούν με συνέπεια τους επαγγελματίες Φορτηγών παντός τύπου άνω των 3.5 τόνων καθώς και Λεωφορείων παντός τύπου.

Οι τομείς της ηλεκτρονικής διάγνωσης βλαβών, οι εγκαταστάσεις και επισκευές φρένων, αναρτήσεων, ηλεκτρόφρενων, retarder, itarder, EBS-ABS-ECAS, κοτσαδόροι, πέταλα και εγκαταστάσεις συστήματος ανύψωσης άξονα νταλίκας που εξυπηρετούμε με συνέπεια τα τελευταία χρόνια μας καταξίωσαν στον χώρο των επαγγελματιών και μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη ένταση βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Στις εγκαταστάσεις μας, σε ένα χώρο στεγασμένο 350 τετραγωνικών μέτρων , μέσα σε ένα συνολικά 4 στρεμμάτων εξωτερικά περιφραγμένο χώρο, φροντίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, με γνώμονα την χρονική συνέπεια και την εγγυημένα υπεύθυνη εργασία μας. Η ασφάλεια των πελατών μας, ο άμεσος χρόνος εξυπηρέτησης και τα εγγυημένα ανταλλακτικά που έχουμε στην διάθεση των πελατών μας, είναι το βασικό μας μέλημα.