Υπηρεσίες / ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ-ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΒΛΑΒΩΝ

Αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε απο την ταλαιπωρία της διάγνωσης των βλάβων έχοντας στην διάθεση μας τον εξοπλισμό εκείνο ο οποίος μας επιτρέπει εντοπίζουμε ηλεκτρονικά τις βλάβες.

  • ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Σαν συνεργάτης των εταιρειών, των μεταφορικών εταιρειών και των εταιρειών λεωφορείων, γνωρίζουμε την τάση για πιο οικονομική λειτουργία: με τη μείωση της περιπλοκότητας και του κόστους του εξοπλισμού και της συντήρησης.

Η συνεχώς αυξανόμενη κίνηση στους δρόμους μας και η οικονομική πίεση στις επιχειρήσεις μεταφορών απαιτούν την απόδοση στο 100% του ανθρώπου και της μηχανής.

Οι επιβραδυντές της Voith που χρησιμοποιούμε, είναι ένα παράδειγμα για την ποιότητα των προιόντων και κατέπέκταση των υπηρεσιών μας γιατί παρέχουν μεγάλη ικανότητα φρεναρίσματος, ειδικά εκεί που χρειάζεται περισσότερο - στις υψηλές ταχύτητες με τις οποίες ταξιδεύουν σήμερα τα οχήματα. Οι επιβραδυντές της Voith είναι πραγματικά φρένα παρατεταμένης δράσης, αυξάνουν το επίπεδο ασφάλειας του οχήματος όταν κινείται σε κατηφορικό δρόμο, όταν κινείται στο φιδωτό δρόμο ενός βουνού, στις εθνικές οδούς κατά την εκτέλεση μεταφορών μεγάλων αποστάσεων, ή μέσα στη πόλη με τα πολλά ξεκινήματα και σταματήματα. Το σύστημα πέδησης του οχήματος απαλλάσσεται από όλη αυτή τη ταλαιπωρία.