Ανταλλακτικά / Επιβραδυντές ταχύτητας

Οι υδροδυναμικοί επιβραδυντές της Voith έχουν γίνει το παγκόσμιο στάνταρ σύγκρισης και εγγυώνται οικονομία, ασφάλεια και τη μέγιστη άνεση στην οδήγηση.

Μέχρι και το 90% των φρεναρισμάτων μπορούν να επιτευχθούν με το πανίσχυρο παρατεταμένης δράσης φρένο, χωρίς καμία προσπάθεια από τον οδηγό. Τα κανονικά φρένα δεν καταπονούνται, η διάρκεια ζωής τους επιμηκείνεται, οι αποστάσεις ανάμεσα στις συντηρήσεις μεγαλώνουν, η μεταφορική ικανότητα και η μέση ταχύτητα αυξάνονται. Έτσι λοιπόν, οι Επιβραδυντές ταχύτητας δεν επιβραδύνουν μόνο το όχημα με ασφάλεια, αλλά επίσης μειώνουν το κόστος συντήρησης του οχήματος. Οι επιβραδυντές ταχύτητας της Voith προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για τον οδηγό, το όχημα και το περιβάλλον.


Επιβραδυντής ταχύτητας Voith R 120
Ο ιδανικός επιβραδυντής για μεσαίου μεγέθους λεωφορεία και φορτηγά, όπως μεταφοράς οχημάτων, μονά φορτηγά μεταφοράς τροφίμων, φορτηγά μεταφοράς ποτών, οχημάτα μεταφοράς αντικειμένων μεγάλου όγκου, μεσαίου μεγέθους λεωφορεία και λεωφορεία. Ο επιβραδυντής R 120 είναι διαθέσιμος για δύο ταχύτητες αξόνα μετάδοσης κίνησης.

 


Επιβραδυντής ταχύτητας Voith R 133-2
Ο επιβραδυντής R 133-2 είναι ο πιο ισχυρός υδροδυναμικός επιβραδυντής για χρήση σε λεωφορεία και βαριά φορτηγά, αλλά επίσης και για ειδικά οχήματα. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι υψηλή ροπή φρεναρίσματος και μικρό βάρος.

 


Επιβραδυντής ταχύτητας Voith R 115
Ο επιβραδυντής R 115 H είναι ένας υψηλών επιδώσεων επιβραδυντής που σχεδόν διπλασιάζει τη ταχύτητα του επιβραδυντή σε σχέση με τη ταχύτητα του άξονα μετάδοσης, ανάλογα με τη σχέση του κιβωτίου ταχυτήτων. Ο επιβραδυντής R 115 H της Voith ενσωματώνεται στο σύστημα μετάδοσης με τέτοιο τρόπο ώστε η εκτάκτου ανάγκης αλλαγή πορείας, οι βοηθητικές αντλίες, το ταχύμετρο και τα συστήματα βοηθητικής ενέργειας δεν επηρεάζονται. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν χρειάζεται μετατροπή του άξονα κίνησης για την τοποθέτηση του επιβραδυντή.